Prijzen BRD - MultiMediaCompany

+31 (0)227 - 592 861
Ga naar de inhoud

PRIJZEN BLU-RAY DISC

BLU-RAY DISC in BLU-RAY DISC box

BRDvideo /BRDrom productie inclusief:

¤ BRD 25.0gb. /135minuten inclusief full colour labelprint.
¤ Dupliceren tot en met 25.0gb.
¤ BRD box slimline of standaard 1disc Europese kwaliteit,
   blauw of transparant.
¤ Omslag (buitenzijde) dubbelzijdig (4/4) druk.
¤ Samenstellen tot sets.
¤ Verzendkosten binnen Nederland & België.prijzen BLU-RAY DISC branden
DVD5 branden
prijzen per complete set:

50 stuks             € 4,72
100 stuks           € 3,74
150 stuks           € 3,27
200 stuks           € 3,13
250 stuks           € 3,03
300 stuks           € 2,99
350 stuks          € 2,81
400 stuks          € 2,75
450 stuks          € 2,68
500 stuks          € 2,63

algemene informatie
¤ Minimale oplage BLU-RAY DISC branden: 50 stuks /prijzen BLU-RAY DISC persen op aanvraag.
¤ PP sealbag of sealen /krimpen +€ 0,08 per set.
¤ In de BLU-RAY DISC box slimline kan een booklet van maximaal 12 pagina's ingestoken worden.
¤ In de BLU-RAY DISC box standaard kan een booklet van maximaal 52 pagina's ingestoken worden.

product omschrijving
- BLU-RAY DISC in BLU-RAY DISC box -
De BLU-RAY DISC box is met de introductie van de BLU-RAY DISC ontwikkeld als de standaard voor BLU-RAY DISCS. Vooral voor video en game BLU-RAY DISCS is de BLU-RAY DISC box uitermate geschikt doordat er een ruimere booklet met informatie ingevoegd kan worden. Een ander bijkomend voordeel is dat de BLU-RAY DISC box van PP is waardoor deze minder breekbaar is als bijvoorbeeld de jewelbox. De BLU-RAY DISC box slimline is slechts 7mm. dik en kan een booklet van miximaal 12 pagina's bevatten: de BLU-RAY DISC box standaard is 11mm. dik en kan een booklet tot maximaal 52 pagina's bevatten. Ook voor de BLU-RAY DISC box geldt dat deze bepalend was qua afmetingen voor de opbergsystemen waardoor ook de BLU-RAY DISC digiverpakkingen overeenkomen met deze afmetingen.

- BLU-RAY DISC branden -
Voor BLU-RAY DISC branden (ook wel BLU-RAY DISC dupliceren genaamd) wordt gebruik gemaakt van BLU-RAY DISC-recordables welke wij eerst bedrukken middels digitaaldruk, offsetdruk of zeefdruk, waarna de BLU-RAY DISCS’s met BLU-RAY DISC branders worden voorzien van video of data. Het drukwerk in deze combinatie is digitaal gedrukt.
¤ De standaard levertijd voor BLU-RAY DISC branden in BLU-RAY DISC box bedraagt 12 werkdagen.

- BLU-RAY DISC video -
BLU-RAY DISC video is het HD filmformaat voor discs, Bestanden als MP4 zijn HD video formaten maar dataformaten die uitsluitend op computers afspeelbaar zijn. Indien u een BLU-RAY DISC video wenst die op alle hardware afspeelbaar is, dan dienen alle afwijkende formaten geschikt te worden gemaakt voor het BLU-RAY DISC video formaat wat wij 'authoring' noemen. Aan 'authoring' zijn extra kosten verbonden welke wij u niet standaard kunnen aangeven doordat dit van diverse factoren afhankelijk zal zijn.

¤ Een BLU-RAY DISC is niet afspeelbaar op DVD video systemen, uitsluitend op BLU-RAY DISC spelers maar ook op SONY PLAYSTATIONS en alle typen MICROSOFT
   X-BOXEN indien voorzien van disclade of discsleuf. Om BLU-RAY DISC video af te kunnen spelen op computers dient u ook een BLU-RAY DISC speler ingebouwd te
   hebben en dient u te beschikken over software wat het BLU-RAY DISC video formaat ondersteunt zoals VLC mediaplayer.

algemene voorwaarden
- prijzen -
Alle genoemde prijzen zijn per complete set exclusief 21% btw en exclusief royalties STEMRA en /of rechtenhebbenden, op basis van door u aangeleverde en correct bevonden master(s) en aangeleverde en correct bevonden digitale bestanden t.b.v. de labeldruk en het drukwerk.

- levertijden -
De genoemde levertijden vangen aan na ontvangst en goedkeuring van de master(s) en de digitale bestanden: in overleg kan van deze levertijd afgeweken worden. Indien van aangegeven levertijden wordt afgeweken, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend!
¤ U dient zowel de master(s) als de digitale bestanden voor de label bedrukking en het drukwerk tegelijkertijd aan te leveren: zolang wij niet alle productiemiddelen
   van u hebben ontvangen zal de opdracht niet worden aangevangen.

- kleuren en drukproeven -
BLU-RAY DISC bedrukkingen en drukwerk worden op densiteit gedrukt waardoor wij geen kleurgaranties geven: bij ongewijzigde vervolgopdrachten kunnen kleuren afwijken ten opzichte van eerdere vergelijkbare producties. Ondanks dat wij voor ongewijzigde vervolgopdrachten werken met dezelfde machine instellingen zijn factoren als temperatuur en luchtvochtigheid erg van invloed op de drukresultaten. Drukproeven van BLU-RAY DISCS en drukwerk zijn niet standaard en tegen meerkosten leverbaar. Drukproeven hebben een vertragende werking op afgegeven levertijden waardoor wij deze kunnen herzien, indien u andere bestanden aan gaat leveren aan de hand van de geleverde drukproeven dan kunnen er aanvullende herstartkosten van toepassing zijn.

- verzending -
Verzending geschiedt standaard per overnight 24-48 uur, expresse zendingen en koeriersdiensten zijn niet standaard en worden separaat berekend.

- copyright -
© november 2018: alle informatie in en van deze website en alle templates die wij u ter beschikking stellen zijn eigendom van The MultiMediaCompany en mogen
   niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden vermenigvuldigd of verspreidt.

- voorbehoudt -
Voormelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten.

offerte aanvragen
* zijn verplichte velden.

U kunt natuurlijk ook even +31 - (0)227 592 861 intoetsen op uw telefoon voor een persoonlijk gesprek. Vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Maar ...

Bent u even niet in de gelegenheid geweest om ons te bellen en heeft u uw aanvraag aan ons gemaild? Dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!

En heeft u geen bevestigingsmail van uw aanvraag van ons ontvangen?

Kijk dan even in uw spambox ... de e-mail programma's van vandaag de dag zijn nogal kritisch!
The MultiMediaCompany ... makes you visible!
The MultiMediaCompany
Hortensialaan 13
1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
NEDERLAND

0227 – 592 861

outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

Bent u tevreden over onze service en kwaliteit?
Dan vinden wij het heel leuk als u een review achterlaat.
Terug naar de inhoud