Prijzen CD - MultiMediaCompany

+31 (0)227 - 592 861
Ga naar de inhoud

PRIJZEN CD

CD in CD digipack 6 pagina met sleeve

CDaudio /CDrom productie inclusief:

¤ CD 700mb. /80minuten inclusief full colour labelprint.
¤ Dupliceren tot en met 700mb. /kosten glasmaster.
¤ CD digipack 6 pagina 1disc 300gsm. enkelzijdig (4/0) druk,
   met sleeve voor drukwerk.
¤ CD vouwvel 4 pagina dubbelzijdig (4/4) druk.
¤ Samenstellen tot sets.
¤ Verzendkosten binnen Nederland & België.prijzen CD branden
CD branden
prijzen per complete set:

50 stuks             € 5,19
100 stuks           € 3,42
150 stuks           € 2,79
200 stuks           € 2,50
250 stuks           € 2,29
300 stuks           € 2,19

prijzen CD ECO persen
CD ECO persen
prijzen per complete set:


100 stuks           € 4,89
150 stuks           € 3,57
200 stuks           € 2,94
250 stuks           € 2,52
300 stuks           € 2,16

prijzen CD persen
CD persen
prijzen per complete set:


300 stuks           € 2,23
500 stuks           € 1,61
1.000 stuks        € 1,21
2.000 stuks        € 1,02
3.000 stuks        € 0,91

algemene informatie
¤ Minimale oplage CD branden: 50 stuks /minimale oplage CD ECO persen en CD persen 100 stuks.
¤ PP sealbag of sealen /krimpen +€ 0,08 per set.

product omschrijving
- CD in CD digipack 6 pagina met sleeve -
De CD digipack 6 pagina met sleeve is een combinatie van een cardboard verpakking met een CD digitray gelijmd waar de CD ingeklikt kan worden. Deze CD digitray is van polystyreen, een hard kunststof welke zeer goed recyclebaar is. Tegenwoordig wil men minder kunststoffen c.q. plastics in producten verwerkt hebben, echter men moet wel bedenken dat deze CD digipack 6 pagina met sleeve tientallen jaren dienst blijft doen in combinatie met de CD die hierin 'opgeborgen' zit waarmee de CD digipack 6 pagina met sleeve zeker wel een vorm van 'duurzame verpakking' is. In de sleeve kan een booklet, vouwvel of poster toegevoegd worden, het voordeel van deze sleeve is dat de booklet, vouwvel of poster vrij veilig is 'opgeborgen', als nadeel kan gezien worden dat deze booklet, vouwvel of poster niet direct zichtbaar is als de CD digipack 6 pagina met sleeve wordt geopend. Voor een debbel CD is er ook een 2disc versie. Indien de CD digipack 6 pagina met sleeve in offset gedrukt wordt zijn er vele opties beschikbaar, van rough side print, spot uv lak, hotfoil, stanzingen uit de voor- of achterzijde tot aan hoog- of diepdruk.
¤ Enkelzijdig 4/0 druk: de CD digipack 6 pagina met sleeve wordt vlak gedrukt op karton, en hierna gestanst, gevouwen en gelijmd zodat uiteindelijk de CD digipack
   6 pagina met sleeve rondom gedrukt is, ook aan de zijden als de CD digipack 6 pagina met sleeve geopend is.

- CD branden -
Voor CD branden (ook wel CD dupliceren genaamd) wordt gebruik gemaakt van CD-recordables welke wij eerst bedrukken middels digitaaldruk, offsetdruk of zeefdruk, waarna de CD’s met CD branders worden voorzien van audio of data. De CD digipack 6 pagina met sleeve is in deze combinatie eveneens digitaal gedrukt.
¤ De standaard levertijd voor CD dupliceren in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 9 werkdagen.

- CD ECO persen -
Voor CD ECO persen (ook wel CD repliceren genaamd) worden de CD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de CD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een CD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de CD’s bedrukt met offset- of zeefdruk. De CD digipack 6 pagina met sleeve is in deze combinatie digitaal gedrukt, wat in geringe oplagen voordeliger is als offsetdruk en om deze reden is deze productie ECO (economisch).
¤ De standaard levertijd voor CD ECO persen in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 14 werkdagen.

- CD persen -
Voor CD persen (ook wel CD repliceren genaamd) worden de CD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de CD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een CD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de CD’s bedrukt met offset- of zeefdruk. De CD digipack 6 pagina met sleeve is in deze combinatie offset gedrukt, wat vanaf hogere oplagen voordeliger gaat worden t.o.v. CD ECO persen.
¤ De standaard levertijd voor CD persen in CD digipack 6 pagina met sleeve bedraagt 14 werkdagen.

- CD branden & CD persen -
Het verschil tussen CD branden en CD persen is alleen het verschil in het productieproces. Zowel de ‘gebrande’-  als de ‘geperste’ CD zijn beiden digitaal en qua geluid en data 100% identiek aan de door u aangeleverde master. Het voordeel van een ‘gebrande’ CD is dat deze sneller te produceren zijn doordat het glasmaster proces achterwege gelaten kan worden. Optisch wijkt een ‘gebrande’ CD af van een ‘geperste’ CD: een ‘gebrande’ CD is lichtgroen aan de uitleeszijde, terwijl de uitleeszijde van een ‘geperste’ CD geheel zilverkleurig is.

¤ ‘Gebrande’ CD’s zijn niet meer 100% compatibel met sommige hardware: ondanks dat wij 100% goedgekeurde ‘gebrande’ CD’s leveren kan het voorkomen dat
   enkele gebruikers deze ‘gebrande’ CD’s niet meer kunnen uitlezen. Dit wordt veroorzaakt door de verouderde hardware van de gebruiker: een ‘geperste’ CD
   ondervindt deze problemen niet!

algemene voorwaarden
- prijzen -
Alle genoemde prijzen zijn per complete set exclusief 21% btw en exclusief royalties STEMRA en /of rechtenhebbenden, op basis van door u aangeleverde en correct bevonden master(s) en aangeleverde en correct bevonden digitale bestanden t.b.v. de labeldruk en het drukwerk.

- levertijden -
De genoemde levertijden vangen aan na ontvangst en goedkeuring van de master(s) en de digitale bestanden: in overleg kan van deze levertijd afgeweken worden. Indien van aangegeven levertijden wordt afgeweken, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend!
¤ U dient zowel de master(s) als de digitale bestanden voor de label bedrukking en het drukwerk tegelijkertijd aan te leveren: zolang wij niet alle productiemiddelen
   van u hebben ontvangen zal de opdracht niet worden aangevangen.

- kleuren en drukproeven -
CD bedrukkingen en drukwerk worden op densiteit gedrukt waardoor wij geen kleurgaranties geven: bij ongewijzigde vervolgopdrachten kunnen kleuren afwijken ten opzichte van eerdere vergelijkbare producties. Ondanks dat wij voor ongewijzigde vervolgopdrachten werken met dezelfde machine instellingen zijn factoren als temperatuur en luchtvochtigheid erg van invloed op de drukresultaten. Drukproeven van CD's en drukwerk zijn niet standaard en tegen meerkosten leverbaar. Drukproeven hebben een vertragende werking op afgegeven levertijden waardoor wij deze kunnen herzien, indien u andere bestanden aan gaat leveren aan de hand van de geleverde drukproeven dan kunnen er aanvullende herstartkosten van toepassing zijn.

- verzending -
Verzending geschiedt standaard per overnight 24-48 uur, expresse zendingen en koeriersdiensten zijn niet standaard en worden separaat berekend.

- copyright -
© november 2018: alle informatie in en van deze website en alle templates die wij u ter beschikking stellen zijn eigendom van The MultiMediaCompany en mogen
   niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden vermenigvuldigd of verspreidt.

- voorbehoudt -
Voormelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten.

offerte aanvragen
* zijn verplichte velden.

U kunt natuurlijk ook even +31 - (0)227 592 861 intoetsen op uw telefoon voor een persoonlijk gesprek. Vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Maar ...

Bent u even niet in de gelegenheid geweest om ons te bellen en heeft u uw aanvraag aan ons gemaild? Dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!

En heeft u geen bevestigingsmail van uw aanvraag van ons ontvangen?

Kijk dan even in uw spambox ... de e-mail programma's van vandaag de dag zijn nogal kritisch!
The MultiMediaCompany ... makes you visible!
The MultiMediaCompany
Hortensialaan 13
1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
NEDERLAND

0227 – 592 861

outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

Bent u tevreden over onze service en kwaliteit?
Dan vinden wij het heel leuk als u een review achterlaat.
Terug naar de inhoud