Prijzen DVD - MultiMediaCompany

+31 (0)227 - 592 861
Ga naar de inhoud

PRIJZEN DVD

DVD in jewelbox slimline 5,2mm.

DVDvideo /DVDrom productie inclusief:

¤ DVD5 4.7gb. /120minuten inclusief full colour labelprint.
¤ Dupliceren tot en met 4.7gb. /kosten glasmaster.
¤ Jewelbox slimline 5,2mm. Europese kwaliteit,
   transparante- of zwarte achterzijde.
¤ Vouwvel 4 pagina dubbelzijdig (4/4) druk.
¤ Samenstellen tot sets.
¤ Verzendkosten binnen Nederland & België.prijzen DVD branden
DVD5 branden
prijzen per complete set:

50 stuks             € 3,29
100 stuks           € 2,44
150 stuks           € 2,17
200 stuks           € 2,02
250 stuks           € 1,92
300 stuks           € 1,89

prijzen DVD ECO persen
DVD5 ECO persen
prijzen per complete set:


100 stuks           € 4,17
150 stuks           € 2,91
200 stuks           € 2,32
250 stuks           € 1,96
300 stuks           € 1,72

prijzen DVD persen
DVD5 persen
prijzen per complete set:


300 stuks           € 1,72
500 stuks           € 1,20
1.000 stuks        € 0,96
2.000 stuks        € 0,88
3.000 stuks        € 0,85

algemene informatie
¤ Minimale oplage DVD branden: 50 stuks /minimale oplage DVD ECO persen en DVD persen 100 stuks.
¤ PP sealbag of sealen /krimpen +€ 0,08 per set.
¤ In de jewelbox slimline kan een booklet van maximaal 12 pagina's ingestoken worden.

product omschrijving
- DVD in jewelbox slimline 5,2mm. -
De DVD in jewelbox slimline 5,2mm. is een goedkoper alternatief van de standaard jewelbox. De DVD wordt op de achterzijde van de jewelbox slimline 5,2mm. gemonteerd waardoor de jewelbox slimline 5,2mm. slechts de helft qua ditke is van de jewelbox standaard wat ruimte besparend werkt. Aan de voorzijde kan een booklet tot 12 pagina's ingevoegd worden zodat informatie de set geheel kunnen maken: het minimale gewicht van de jewelbox slimline 5,2mm. zorgt tevens voor een besparing op uw portokosten indien u uw DVD als promotie wilt gaan versturen.

- DVD branden -
Voor DVD branden (ook wel DVD dupliceren genaamd) wordt gebruik gemaakt van DVD-recordables welke wij eerst bedrukken middels digitaaldruk, offsetdruk of zeefdruk, waarna de DVD’s met DVD branders worden voorzien van video of data. Het drukwerk in deze combinatie is digitaal gedrukt.
¤ De standaard levertijd voor DVD branden in jewelbox slimline 5.2mm. bedraagt 9 werkdagen.

- DVD ECO persen -
Voor DVD ECO persen (ook wel DVD repliceren genaamd) worden de DVD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de DVD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een DVD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de DVD’s bedrukt met offset- of zeefdruk. Het drukwerk in deze combinatie is digitaal gedrukt, wat in geringe oplagen voordeliger is als offsetdruk en om deze reden is deze productie ECO (economisch).
¤ De standaard levertijd voor DVD ECO persen in jewelbox slimline 5.2mm. bedraagt 14 werkdagen.

- DVD persen -
Voor DVD persen (ook wel DVD repliceren genaamd) worden de DVD’s geproduceerd middels een glasmaster procedé waarbij de DVD’s geproduceerd worden door middel van spuitgieten in een DVD spuitgietmachine. Na dit spuitgietproces worden de DVD’s bedrukt met offset- of zeefdruk. Het drukwerk in deze combinatie is offset gedrukt, wat vanaf hogere oplagen voordeliger gaat worden t.o.v. DVD ECO persen.
¤ De standaard levertijd voor DVD persen in jewelbox slimline 5.2mm. bedraagt 14 werkdagen.

- DVD branden & DVD persen -
Het verschil tussen DVD branden en DVD persen is alleen het verschil in het productieproces. Zowel de ‘gebrande’-  als de ‘geperste’ DVD zijn beiden digitaal en qua video en data 100% identiek aan de door u aangeleverde master. Het voordeel van een ‘gebrande’ DVD is dat deze sneller te produceren is doordat het glasmaster proces achterwege gelaten kan worden. Optisch wijkt een ‘gebrande’ DVD af van een ‘geperste’ DVD: een ‘gebrande’ DVD is paars aan de uitleeszijde, terwijl de uitleeszijde van een ‘geperste’ DVD geheel zilverkleurig is.

- DVD video -
DVDvideo is het filmformaat voordat de Blu Ray Disc op de markt kwam. DVDVideo is nooit HD (High Defnition), maar is wel afspeelbaar op breedbeeld formaat. Bestanden als MPEG en MP4 zijn geen DVDvideo formaten maar dataformaten die uitsluitend op computers afspeelbaar zijn. Indien u een DVDvideo wenst die op alle hardware afspeelbaar is, dan dienen alle afwijkende formaten geschikt te worden gemaakt voor het DVDvideo formaat wat wij 'authoring' noemen. Aan 'authoring' zijn extra kosten verbonden welke wij u niet standaard kunnen aangeven doordat dit van diverse factoren afhankelijk zal zijn.

¤ Een DVDvideo is ook afspeelbaar op BLU-RAY DISC spelers, SONY PLAYSTATIONS en alle typen MICROSOFT X-BOXEN indien voorzien van disclade of discsleuf.
   Om DVDvideo op computers af te kunnen spelen dient u te beschikken over software wat het DVDvideo formaat ondersteunt zoals Microsoft Mediaplayer of
   VLC mediaplayer.

algemene voorwaarden
- prijzen -
Alle genoemde prijzen zijn per complete set exclusief 21% btw en exclusief royalties STEMRA en /of rechtenhebbenden, op basis van door u aangeleverde en correct bevonden master(s) en aangeleverde en correct bevonden digitale bestanden t.b.v. de labeldruk en het drukwerk.

- levertijden -
De genoemde levertijden vangen aan na ontvangst en goedkeuring van de master(s) en de digitale bestanden: in overleg kan van deze levertijd afgeweken worden. Indien van aangegeven levertijden wordt afgeweken, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend!
¤ U dient zowel de master(s) als de digitale bestanden voor de label bedrukking en het drukwerk tegelijkertijd aan te leveren: zolang wij niet alle productiemiddelen
   van u hebben ontvangen zal de opdracht niet worden aangevangen.

- kleuren en drukproeven -
DVD bedrukkingen en drukwerk worden op densiteit gedrukt waardoor wij geen kleurgaranties geven: bij ongewijzigde vervolgopdrachten kunnen kleuren afwijken ten opzichte van eerdere vergelijkbare producties. Ondanks dat wij voor ongewijzigde vervolgopdrachten werken met dezelfde machine instellingen zijn factoren als temperatuur en luchtvochtigheid erg van invloed op de drukresultaten. Drukproeven van DVD's en drukwerk zijn niet standaard en tegen meerkosten leverbaar. Drukproeven hebben een vertragende werking op afgegeven levertijden waardoor wij deze kunnen herzien, indien u andere bestanden aan gaat leveren aan de hand van de geleverde drukproeven dan kunnen er aanvullende herstartkosten van toepassing zijn.

- verzending -
Verzending geschiedt standaard per overnight 24-48 uur, expresse zendingen en koeriersdiensten zijn niet standaard en worden separaat berekend.

- copyright -
© november 2018: alle informatie in en van deze website en alle templates die wij u ter beschikking stellen zijn eigendom van The MultiMediaCompany en mogen
   niet zonder uitdrukkelijke toestemming worden vermenigvuldigd of verspreidt.

- voorbehoudt -
Voormelde prijzen zijn onder voorbehoudt van prijswijzigingen en typefouten.

offerte aanvragen
* zijn verplichte velden.

U kunt natuurlijk ook even +31 - (0)227 592 861 intoetsen op uw telefoon voor een persoonlijk gesprek. Vinden wij eigenlijk net zo leuk!

Maar ...

Bent u even niet in de gelegenheid geweest om ons te bellen en heeft u uw aanvraag aan ons gemaild? Dan zullen wij uiteraard zo snel mogelijk op uw e-mail bericht reageren!

En heeft u geen bevestigingsmail van uw aanvraag van ons ontvangen?

Kijk dan even in uw spambox ... de e-mail programma's van vandaag de dag zijn nogal kritisch!
The MultiMediaCompany ... makes you visible!
The MultiMediaCompany
Hortensialaan 13
1777 XE  HIPPOLYTUSHOEF
NEDERLAND

0227 – 592 861

outside The Netherlands:
0031 – 227 592 861

Bent u tevreden over onze service en kwaliteit?
Dan vinden wij het heel leuk als u een review achterlaat.
Terug naar de inhoud